top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiLucian Constantin (gyorg)

De la bal la spital...

Actualizată în: 23 apr. 2020


Știti vorba aia, de la bal la spital?...Cam așa am pățit-o și eu acum, din păcate.

Vineri, sâmbătă și dumincă am participat - împreună cu Iulian Tirnăcop, la Cupa Laurențiu Andronic, cupă de pescuit la șalău în memoria marelui om, prieten și pescar bun, cel căruia i-a fost cel mai drag pescuitul pe Valea Argovei, la șalău.

Dacă în prima zi au reușit un loc 5 la general, a două zi mare ne-a fost bucuria când am aflat că am terminat locul 1 în manșa a doua, și locul 2 la general. Iată unul dintre șalăii care ne-au adus clasarea pe podium.

Filmul capturării șalăului in câteva secunde

Șalăul, dar și mare majoritate a peștilor au fost păcăliți de celebra nălucă Storm Wild Eye Swim Shad (11cm și 25 de grame). Mai mult, echipa de pe locul 2 de a doua zi, au pescuit cu aceeași nălucă. Nu știu dacă încrederea mea în nălucă a fost succesul, dar sunt convins că aici, la acest concurs, năluca a făcut diferența!

Din păcate, a doua zi dimineață am primit o veste tristă la telefon, barca mea și a unui prieten - un Triton 18Pro Explorer a fost găsită scrum. Cel mai probabil focul a pornit de la cablul prelungitor pentru încărcarea bateriilor de troling. Este o pierderea grea pentru mine și o lecție pentru voi. Ca să evitați evenimente de acest gen vă recomand să desfășurați în totalitate cablul prelungitor de alimentare. Pentru siguranță asigurați-vă că în cazul în care ia foc prelungitorul nu se pot întâmpla astfel de evenimente sau, Doamne ferește mai mari!

P.S. Dacă vrei să primești pe email când public următorul articol, abonează-te aici book.com/lucian.gyorg


674 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page