top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiLucian Constantin (gyorg)

Vrei să prinzi șalău mare?

Pentru cei care nu sunt abonați la canalul meu de youtube, aveți mai jos ultimul videoclip postat pe platforma de youtube, clip în care dau detalii despre cât de important consider eu că este ansamblul la pescuit de pescuit la șalău: lansetă, mulinetă, nălucă (gume in special) sau fir de pescuit (scris pe blog: https://www.gyorg.ro/post/lanseta-mulineta-firul-sau-năluca-îți-aduc-captura).


Cum videoclipul nu conține și detalii amănunțite despre clasamentul meu, în măsura în care timpul îmi permite am să revin cu alte serii de scurte videoclipuri postate pe platforma de youtube în care am să explic de ce consider eu că lanseta, năluca, mulineta și firul sunt mai puțin importante, iar cele din urmă mai importante.


Consider că sunt detalii importante care merită urmărite pentru a-ți imbunătăți rezultatele. Am să încerc, pe cât posibil, cu toate că mi-e foarte greu - să aduc limbajul potrivit pentru cei care nu dețin prea multă experință de pescuit la șalău. Vedem ulterior dacă o să-mi reușească 😂🎣👍


P.S Dacă considerați că merită vă puteți abona la canalul meu de youtube 👍 - O să încerc să pun ulterior și aici, dar este mai complicat ptr minte!




170 afișări1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page